“ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ
ΔΕΝ υπάρχει χώρος
για ακαμψία στο ΣΧΕΔΙΟ.
Μια συνεχής εξέλιξη
είναι AYTO ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ.’’

Η Κατερίνα Εμμανουήλ, εμπνευστής και δημιουργός της DECORARE, είναι μια Interior Designer & Stylist που δημιουργεί πολύπλευρα, βιωματικά περιβάλλοντα κατοικιών, φιλοξενίας, εμπορικών χώρων, καθώς και τρόπου ζωής.

Η Εμμανουήλ έλαβε την ακαδημαϊκή της κατάρτιση στην Ελλάδα στον αρχιτεκτονικό και βιομηχανικό σχεδιασμό (Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων) και εργάζεται πάνω στο αντικείμενο της από το 1998 συνεργαζόμενη με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία. Το 2007 στήνει την δική της επιχείριση.

Μια πολυεπίπεδη, διεγερτική αισθητηριακή εμπειρία βρίσκεται στο επίκεντρο της σχεδιαστικής προσέγγισής της. Μέσα από μια εξερεύνηση της ύλης, του χρώματος, των μορφών και μιας διαισθητικής αντιπαράθεσης, του σύγχρονου και του vintage, του αρχιτεκτονικού και του οργανικού, του συνειδητού και του ενστικτώδους, επιμελείται μια πληθώρα εμπειριών σε κάθε χώρο.

Η Εμμανουήλ πιστεύει ότι η τήρηση της ιστορίας, της τοποθεσίας και της αρχιτεκτονικής είναι επιτακτική ανάγκη για την προώθηση των ορίων και την αμφισβήτηση των κανόνων.

Σχεδιάζει στο παρόν για μια νέα εποχή ανυψωμένου οικιστικού περιβάλλοντος και ζει με ένα ξεχωριστό όραμα για αυθεντική πολιτιστική εμβάπτιση και σχεδιασμό κάθε χώρου.